Vand & Brød
mandag den 30. april 2012
Risotto med Kylling og Svampe
›
Risotto er - hvis den er lavet rigtigt - noget af det mest lækre jeg kan forestille mig. Risotto er IKKE den der 70'er variant som...
Hønseboullion
›
Hvorfor købe boullion i terninger, når man nemt kan lave én selv? ...Det er nemt, super-hyggeligt, maks-lækkert og så giver det såda...
Spaghetti Carbonara
›
Eggs and Bacon italiano style, med pasta - mums, hurtigt og meget meget lækkert. Denne ret laver jeg relativt ofte - især på dage...
tirsdag den 10. april 2012
Koldhævede Surdejs-boller
›
Denne dej er nok den jeg laver oftest - for de her boller er FANTASTISKE! Vi arbejder her med en ret våd dej, så uden en røremask...
mandag den 9. april 2012
Koldhævede Hvide Morgenboller
›
Disse boller er resultatet af et forsøg. ...som virkede fint. En gang imellem er det sgu meget fint med en regulær og gammeldaw...
søndag den 8. april 2012
SURDEJ - basisopskriften til de fleste af mine brød
›
Surdej er basalt set blot mælkesyrebakterier. Surdej gør dit brød mere syrligt og smagfuldt og også laaaangt sundere. Sådan s...
Velkommen
›
Oooookay...så fik jeg lyst til at lave en madblog... Vand og Brød skal den hedde, fordi det er catchy og fordi jeg faktisk godt kan lide v...
Start
Vis internetversion